divendres, 6 d’abril del 2018

El servei Socioeducatiu El Formiguer gestionat per l'Eina Cooperativa


El Formiguer aposta pel medi ambient:
El Projecte Socioeducatiu El Formiguer un Projecte de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Perpètua i gestionat per l'Eina Cooperativa està treballant un projecte de medi ambient. Aquest Projecte és un recull de totes les accions que s'han fet fins ara i les que estan per fer-se en les properes setmanes.

Inclou la sortida a Gallecs (la última que s'ha fet durant el vacacional de setmana santa), el Formigot, el Pesa i Pensa i el futur taller d'aprenentatge.

Sortida al Parc de Gallecs
Durant el període de vacances escolars, l’Espai Socioeducatiu El Formiguer va continuar la seva activitat però ampliant l’horari durant el matí i fins les 16h de la tarda. Al llarg d’aquests dies els infants van fer activitats de tot tipus relacionades amb el canvi climàtic, eix temàtic inclòs dins del centre d’interès d’enguany: el medi ambient.
Sota la missió d’ajudar a en Bàrbol, personatge central del centre d’interès que demana ajuda als infants del Formiguer, el dimecres 28 de Març, les famílies i l’equip del Formiguer vam anar d’excursió a Gallecs amb la intenció de fomentar la interacció entre les famílies i els infants en un entorn natural, aprofitant el fil conductor del casal per treballar el canvi climàtic.
Es va anar a Gallecs per donar a conèixer i gaudir de l’entorn que envolta el nostre municipi, a banda de conscienciar de la importància del respecte a la natura i aquesta com a font energètica i necessària per a la nostra vida. El dia va ser molt profitós i tan les famílies com els menors van quedar molt contents de passar el dia plegats. En total vam anar-hi 8 famílies i 13 infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada