dimecres, 13 de març de 2019

Acció del Consell d'Infants de Sabadell gestionat per l'Eina CooperativaACTIVITAT EL DIA 8 de MARÇ

El Projecte del Consell d'Infants de l'Ajuntament de Sabadell va fer una activitat el dia 8 de Març dia de la Dona. Aquesta activitat va ser preparada durant les Comissions, d'allà va sortir fer un taller de xapes amb imatges buscades per ells i elles que fessin referència aquest dia i també van elaborar un triptic per donar a totes les persones que estaven fent una visita pel Centre de la ciutat de Sabadell.
Molt bona feina noies i nois!!!!!

dilluns, 10 de desembre de 2018

L'Eina Cooperativa participa a la Fira Social i Solidaria de Terrassa
Un any més l'Eina Cooperativa va participar als actes que s'han fet a la ciutat de Terrassa. Una aposta de la Cooperativa per enfortir lligams i fer-nos visibles a la ciutat. Aquest any hem preparat un Escape Room una activitat que es va realitzar el passat dijous 5 de novembre al Centre Cívic President Macià.També varem participar amb uns tallers per infants i no podia faltar la parada per tal de mostrar els diferents Projectes que duem a terme des de la Cooperativa. Si t'ho vas perdre l'any vinent i tornarem a ser!!!!

Nou Projecte que gestiona l'Eina Cooperativa. El Consell dels Infants de Sabadell

El Passat 20 de Novembre Dia Universal dels Drets dels Infants l'Eina Cooperativa va començar a gestionar el nou Projecte de l'Ajuntament de Sabadell. Un espai on els infants poden expressar les seves idees i opinions, i proposar accions per transformar la ciutat. Dins el Consell trobem 3 òrgans: El Consell Plenari que es reuneix dos cops l'any hi participen un centenar d'infants. La Comissió de Zona. Set segons els districtes de la ciutat, ens reunim un cop al mes. I la Coordinadora de comissions de zona que es troba quatre cops l'any on s'encarrega de preparar les sessions i coordina el treball de les Comissions de zona. Amb molta il-lusió l'equip de l'Eina que es veu a la foto agafa aquest nou repte. 


dilluns, 4 de juny de 2018

L'Eina Cooperativa guanya un nou Projecte Patis Oberts de Sabadell

A partir d'aquest dimecres 6 de juny l'Eina Cooperativa gestiona els 6 Patis Oberts de sis Escoles de Sabadell.
És un projecte del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Sabadell que el seu objectiu és obrir un espai públic més a la ciutat per crear cohesió i convivència.

Està obert tots els dies de la setmana de dilluns a diumenge de sis a vuit del vespre amb un monitor/a que dinamitzarà aquest espai.

Benvingudes i benvinguts els i les noves treballadores de l'Eina Cooperativa.

dilluns, 30 d’abril de 2018

El servei Socioeducatiu El Formiguer amb l'Eina Cooperativa i Sant Jordi

 El Servei Socioeducatiu El Formiguer de Santa Perpetua de Mogoda, un Projecte de l'Ajuntament de Santa Perpetua i gestionat per l'Eina Cooperativa van posar la parada de Sant Jordi. 

Va ser una activitat preparada amb els familiars dels infants del Servei. Tot un dia d'activitats, roses i llibres.
És una manera més de mostrar-se al poble de Santa Perpètua i de treballar la tradició.
Un cop acabada la jornada ens tocarà de fer-ne la valoració i decidir entre tots i totes que farem amb els guanys que hem tret. I pensar en la propera activitat en famílies.

Mostra d'Ensenyament amb l'Eina Cooperativa a Sant Quirze

El passat 18 de maig va tenir lloc la Mostra d'Ensenyament de Sant Quirze del Vallès. Allà varem estar el matí del diumenge explicant el nou Projecte que s'està duent a terme a Sant Quirze. 
Un Projecte de Serveis Socials i gestionat des de l'Eina Cooperativa. Aquest projecte agafa el relleu de l'antic PISE i adaptat a la nova visió. Tenim dos Centres en funcionament, un al poble i l'altre a les Fonts on hem començat amb un projecte de famílies amb infants de 0 a 3 anys. Si vols saber més del que fem busca'ns a l'Instagram. No t'ho perdis.